PehuTec on ketterä ja luotettava tuotekehityskumppani

Asiantuntijapalvelut

Tarvitsetpa huippuluokan ohjelmisto-, elektroniikka-, tai mekaniikkaosaamista, meiltä löydät vahvistukset tiimiisi. Lukuisat eri toimialojen yritykset ovat jo asiakkaitamme ja luottavat vankan kokemuksen omaavien asiantuntijoidemme osaamiseen.

Erikoisosaamistarpeen lisäksi konsulttipalvelun käyttö eli alihankinta tarjoaa joustavan ratkaisun muuttuvien resurssi-  ja rekrytointiriskien hallintaan. Asiantuntijamme työskentelevät sopimuksen mukaan joko omalla toimistollamme, asiakkaan tiloissa tuotekehitysorganisaation osana tai asiakkaan osoittamassa muussa paikassa.

Tarvitsetko apua tai teknistä tukea tuotekehitysprojektiisi? Kysy meiltä lisää, me autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut!

”R&D excellency – services turning ideas into successful products”

PehuTec on teknologiariippumaton ohjelmistosuunnittelun asiantuntija

Ohjelmistosuunnittelu

Ketterän tuotekehitysprosessin sekä vankan kokemuksemme ansiosta voimme toteuttaa nopeasti ja edullisesti asiakkaidemme tarpeisiin sopivat ratkaisut. Olemme teknologiariippumattomia ohjelmistokehityksen asiantuntijoita ja räätälöimme käyttämämme ohjelmistokehityksen teknologiat asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää
Elektroniikkasuunnittelun ammattilaisia PehuTecilta

Elektroniikkasuunnittelu

Osaava ja ammattitaitoinen tiimimme toteuttaa kaikki elektroniikkasuunnitteluun liittyvät palvelut konseptoinnista aina tuotantoon vientiin asti, viranomaisvaatimukset huomioon ottaen. Suunnittelijoillamme on pitkä ja monipuolinen kokemus kuluttaja-, terveysteknologia- ja teollisuustuotteiden suunnittelusta.

Lue lisää
Mekaniikkasuunnittelun asiantunteva tuotekehityskumppani

Mekaniikkasuunnittelu

Mekaniikkainsinöörimme ovat kokeneita suunnittelun ammattilaisia. Toimitamme niin pieniä mallinnusprojekteja kuin isompien kokonaisuuksien ja tuoteperheiden suunnittelua. Määrittelemme mekaanisen rakenteen aina yhteistyössä asiakkaan, elektroniikkasuunnittelun sekä muotoilun kanssa.

Lue lisää

Tutustu asiakkaisiimme!

Tarvitsetko apua tai teknistä tukea tuotesuunnitteluusi? PehuTecillä työskentelee noin 45 it-alan ammattilaista, joiden erityisosaamisen kautta pystymme auttamaan asiakkaitamme erilaisissa tuotekehityshaasteissa.

Voimme tuoda projektitiimeihin näkemystä, erityisosaamista ja käytännön kokemusta. Meidän käsissämme ideoista syntyy menestyneitä tuotteita!

Tutustu!
Jussi Vepsäläinen

Ota yhteyttä

Jussi Vepsäläinen
jussi.vepsalainen@pehutec.com
+358 50 486 9643

Tilaa uutiskirjeemme!

Klikkaa tästä