PehuTec on ketterä ja luotettava tuotekehityskumppani

Asiantuntijapalvelut

Konsultointipalvelut

Meiltä löydät asiantuntijat varmistamaan projektisi menestyksen. Tarvitsetpa huippuluokan ohjelmisto-, elektroniikka-, tai mekaniikkasuunnittelijoita, meiltä löydät vahvistukset tiimiisi. Palvelumme räätälöidään vastaamaan vaatimuksiasi.

Tuotekehityskumppanuus

Onko sinulla ajatus uudesta tuotteesta, mutta et ole varma, miten se voidaan toteuttaa tai tarvitset resursseja toteutukseen? Haluatko päivittää olemassa olevan tuotteen tai tarvitseeko tuotteesi uusia ominaisuuksia? Autamme asiakkaitamme tuotemäärittely- ja suunnitteluvaiheessa, testauksessa sekä tuotantoon viennissä. Olemme kumppanisi koko tuotekehitysprosessin ajan. Sertifioidut, nopeat ja ketterät tuotekehitysprosessimme varmistavat tuotteellesi nopean tien markkinoille. Autamme sinua tuotekehityksen tarpeissa kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Meidän käsissämme ideasi kasvaa tuotteeksi.

”R&D excellency – services turning ideas into successful products”

PehuTec on teknologiariippumaton ohjelmistosuunnittelun asiantuntija

Ohjelmistosuunnittelu

Ketterän tuotekehitysprosessin sekä vankan kokemuksemme ansiosta voimme toteuttaa nopeasti ja edullisesti asiakkaidemme tarpeisiin sopivat ratkaisut. Olemme teknologiariippumattomia ohjelmistokehityksen asiantuntijoita ja räätälöimme käyttämämme ohjelmistokehityksen teknologiat asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Jussi Vepsäläinen
jussi.vepsalainen@pehutec.com
+358 40 543 2528

Elektroniikkasuunnittelun ammattilaisia PehuTecilta

Elektroniikkasuunnittelu

Osaava ja ammattitaitoinen tiimimme toteuttaa kaikki elektroniikkasuunnitteluun liittyvät palvelut konseptoinnista aina tuotantoon vientiin asti, viranomaisvaatimukset huomioon ottaen. Suunnittelijoillamme on pitkä ja monipuolinen kokemus kuluttaja-, terveysteknologia- ja teollisuustuotteiden suunnittelusta.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Antti Pruikkonen
antti.pruikkonen@pehutec.com
+358 50 486 9643

Mekaniikkasuunnittelun asiantunteva tuotekehityskumppani

Mekaniikkasuunnittelu

Mekaniikkainsinöörimme ovat kokeneita suunnittelun ammattilaisia. Toimitamme niin pieniä mallinnusprojekteja kuin isompien kokonaisuuksien ja tuoteperheiden suunnittelua. Määrittelemme mekaanisen rakenteen aina yhteistyössä asiakkaan, elektroniikkasuunnittelun sekä muotoilun kanssa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Marko Puharinen
marko.puharinen@pehutec.com
+358 44 349 9229

PehuTec on luotettava tuotekehityskumppani

Tuotekehitys

Hyvillä tuotekehitysprosesseilla pystymme tehostamaan tuotteiden kehittämistä ja hallitsemaan kokonaisprojekteja. Prosessien avulla varmistetamme, että tuote vastaa sille asetettuja vaatimuksia toiminallisuuden, valmistettavuuden ja kustannusten osalta eikä kalliita uudelleensuunnitteluvaiheita tarvita.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hannu Ylönen
hannu.ylonen@pehutec.com
+358 40 769 0624