PehuTec on ketterä ja luotettava tuotekehityskumppani

Asiantuntijapalvelut

Konsultointipalvelut

Meiltä löydät asiantuntijat varmistamaan projektisi menestyksen. Tarvitsetpa huippuluokan ohjelmisto-, elektroniikka-, tai mekaniikkasuunnittelijoita, meiltä löydät vahvistukset tiimiisi. Palvelumme räätälöidään vastaamaan vaatimuksiasi.

Tuotekehityskumppanuus

Onko sinulla ajatus uudesta tuotteesta, mutta et ole varma, miten se voidaan toteuttaa tai tarvitset resursseja toteutukseen? Haluatko päivittää olemassa olevan tuotteen tai tarvitseeko tuotteesi uusia ominaisuuksia?

Autamme asiakkaitamme tuotemäärittely- ja suunnitteluvaiheessa, testauksessa sekä tuotantoon viennissä. Olemme kumppanisi koko tuotekehitysprosessin ajan. Sertifioidut, nopeat ja ketterät tuotekehitysprosessimme varmistavat tuotteellesi nopean tien markkinoille. Autamme sinua tuotekehityksen tarpeissa kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Meidän käsissämme ideasi kasvaa tuotteeksi.

”R&D excellency – services turning ideas into successful products”

Tutustu asiakkaisiimme!

Tarvitsetko apua tai teknistä tukea tuotesuunnitteluusi? PehuTecillä työskentelee noin 45 it-alan ammattilaista, joiden erityisosaamisen kautta pystymme auttamaan asiakkaitamme erilaisissa tuotekehityshaasteissa.

Voimme tuoda projektitiimeihin näkemystä, erityisosaamista ja käytännön kokemusta. Meidän käsissämme ideoista syntyy menestyneitä tuotteita!

Tutustu!