PehuTec laajentaa Tampereelle

PehuTec laajentaa Tampereelle

Ari ja Tampereen toimiston ensimmäinen työntekijä Joonas.

Tuotekehityksen ketterä moniosaaja PehuTec laajentaa toimintaansa Tampereelle. Olemalla fyysisesti lähellä PehuTec voi palvella alueen asiakkaita entistä paremmin. Uuden toimipisteen vetäjäna toimii Oulusta Tampereelle muuttanut Ari Lajunen.

Mistä ajatus uudesta toimipisteestä lähti?

PehuTecillä on pohdittu jo pidemmän aikaa toiminnan laajentamista Tampereelle. Tampere on vetovoimainen opiskelukaupunki, missä arvostetaan koulutusta, työtä sekä kansainvälisyyttä. Ari Lajunen kertoo, että keväällä 2020 alettiin Tampereen toimipisteen avaamista miettiä todenteolla ja varsinainen toiminta aloitettiin syyskuussa. ”Tampere on tärkeä kaupunki toimintamme kannalta, koska se on virkeä kasvuseutu, täällä on jo meidän asiakkaitamme ja paljon potentiaalia myös uusille asiakkuuksille”, Ari kertoo.

Millaisia odotuksia uudelle toimipisteelle on?

Tampereen toimipisteen tavoitteena on kasvaa nopeasti vähintäänkin samaan kokoluokkaan PehuTecin muiden toimipisteiden kanssa. Ari sanookin, että: ”Tekemistä riittää, mutta kasvuvauhdin määrää rekrytoinneissa onnistuminen”. Omien osaajien rekrytoinnin lisäksi PehuTec rakentaa aktiivisesti paikallista kumppanuusverkostoa seudulle. 

Tampereen toimipisteelle haetaan tällä hetkellä erityisesti sulautetun softan osaajia ja webbikoodareita.

Millaista osaamista Tampereen toimipisteestä löytyy nyt ja jatkossa?

PehuTecin palveluntarjonta on laaja, yrityksestä löytyy monipuolisesti ohjelmisto-, elektroniikka- ja mekaniikkasuunnitteluosaamista. Asiakkaina on lukuisten eri toimialojen yrityksiä. Tampereen toimipisteen tarkoitus on vahvistaa PehuTecin osaamista etenkin ohjelmistosuunnittelupuolella. Ari sanookin, että: ”Tampereen toimipisteelle haetaan tällä hetkellä erityisesti sulautetun softan osaajia ja webbikoodareita.”

Miksi Tampereen toimipisteen osoitetta ei vielä löydy PehuTecin nettisivuilta?

Tampereen toimipisteellä ei ole vielä omaa osoitetta. Covid-19 tilanteen takia kaikki työt tehdään tällä hetkellä etänä, joten omille toimitiloille ei ole ollut akuuttia tarvetta. Tulevan toimipisteen sijaintivaihtoehtoja on kuitenkin ahkerasti selvitetty ja kyllä se Tampereen toimipistekin saadaan vielä avattua. Siihen asti PehuTec Tampereen virallinen osoite on Arin autotalliin 🙂

 

Katso avoimet paikkamme TÄÄLTÄ ja lähetä hakemuksesi jo tänään!