PehuTec on elektroniikkasuunnittelun tuotekehityskumppani

Elektroniikkasuunnittelu

Osaava ja ammattitaitoinen tiimimme toteuttaa kaikki elektroniikkasuunnitteluun liittyvät palvelut konseptoinnista aina tuotantoon vientiin asti, viranomaisvaatimukset huomioon ottaen.

Suunnittelijoillamme on pitkä ja monipuolinen kokemus kuluttaja-, terveysteknologia- ja teollisuustuotteiden suunnittelusta. Hyödynnämme myös laajaa verkostoamme etsiessämme asiakkaillemme nopeimmat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut.

Elektroniikkalaitteiden suunnittelu ja valmistus

Suunnittelemme piirilevyt juuri tarpeisiisi sopiviksi. Vaatimusmäärittelyn pohjalta tuotekonseptista suunnitellaan osaluettelo ja piirikaavio, jonka pohjalta suunnittelemme tuote- ja viranomaishyväksynnät täyttävän piirilevykokoonpanon. Tarvittaessa hyödynnämme mekaniikka- ja ohjelmistosuunnittelutiimejämme, jolloin tuotevaatimukset eri osa-alueilta otetaan huomioon alusta alkaen.

Otamme huomioon myös sarjatuotannon vaatimukset yhdessä asiakkaan, lopputuotteen kokoonpanijan sekä muiden osapuolten kanssa suunnittelun alkuvaiheesta lähtien. Voimme myös suunnitella ja toteuttaa tuotannontestaukseen tarvittavien laitteistojen kehityksen ja valmistuksen. Elektroniikkalaitteiden valmistus suoritetaan PehuTecin yhteistyökumppaneiden avulla joko Suomessa tai ulkomailla.

PoC (Proof-of-Concept) elektroniikka­suunnittelussa

Konseptointivaiheessa voimme rakentaa nopealla aikataululla proof-of-concept (PoC) -ratkaisuja käyttäen apuna jo olemassa olevia tuotteita ja evaluointikortteja. Laajan yhteistyöverkostomme kautta otamme selvää myös mahdollisten markkinoille vasta tulossa olevien ratkaisujen käytöstä. PoC-vaiheessa tehdään kokonaisen tuotteen sijaan kevyempi projekti, jossa demotaan tuotteen toimivuutta ja käytettävyyttä.

Kysy lisää elektroniikkasuunnittelustamme. Me autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut!

Likelle

Likelle takaa turvallisen kylmäketjun lääkkeille

Idea tuotteesta syntyi, kun reumalääkärinä työskentelvä veljeni huomasi, että biologisia lääkkeitä menee hukkaan huomattavia määriä. Jopa 30 % uusista markkinoille tulevista lääkkeistä on biologisia lääkkeitä ja luku kasvaa koko ajan. Kylmäketjun säilyminen pitää lääkkeen turvallisena ja tehokkaana.

IoT Instruments ryhtyi etsimään sopivaa tuotekehitystaloa: Se tarvitsi kumppanin toteuttamaan prototyypin sekä IoT-ratkaisun, jonka avulla lääkkeiden säilytysrasian lämpötilaa voisi seurata. Talo lähestyi PehuTecia, jonka osaaminen oli Puolitaipaleen mukaan heille tuttua.

Tutustu tarinaan!

Ota yhteyttä

Hannu Ylönen
hannu.ylonen@pehutec.com
+358 40 769 0624