PehuTec on elektroniikkasuunnittelun tuotekehityskumppani

Elektroniikkasuunnittelu

Osaava ja ammattitaitoinen tiimimme toteuttaa kaikki elektroniikkasuunnitteluun liittyvät palvelut konseptoinnista aina tuotantoon vientiin asti, viranomaisvaatimukset huomioon ottaen.

Suunnittelijoillamme on pitkä ja monipuolinen kokemus kuluttaja-, terveysteknologia- ja teollisuustuotteiden suunnittelusta. Hyödynnämme myös laajaa verkostoamme etsiessämme asiakkaillemme nopeimmat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut.

Elektroniikkalaitteiden suunnittelu ja valmistus

Suunnittelemme piirilevyt juuri tarpeisiisi sopiviksi. Vaatimusmäärittelyn pohjalta tuotekonseptista suunnitellaan osaluettelo ja piirikaavio, jonka pohjalta suunnittelemme tuote- ja viranomaishyväksynnät täyttävän piirilevykokoonpanon. Tarvittaessa hyödynnämme mekaniikka- ja ohjelmistosuunnittelutiimejämme, jolloin tuotevaatimukset eri osa-alueilta otetaan huomioon alusta alkaen.

Otamme huomioon myös sarjatuotannon vaatimukset yhdessä asiakkaan, lopputuotteen kokoonpanijan sekä muiden osapuolten kanssa suunnittelun alkuvaiheesta lähtien. Voimme myös suunnitella ja toteuttaa tuotannontestaukseen tarvittavien laitteistojen kehityksen ja valmistuksen. Elektroniikkalaitteiden valmistus suoritetaan PehuTecin yhteistyökumppaneiden avulla joko Suomessa tai ulkomailla.

PoC (Proof-of-Concept) elektroniikkasuunnittelussa

Konseptointivaiheessa voimme rakentaa nopealla aikataululla proof-of-concept (PoC) -ratkaisuja käyttäen apuna jo olemassa olevia tuotteita ja evaluointikortteja. Laajan yhteistyöverkostomme kautta otamme selvää myös mahdollisten markkinoille vasta tulossa olevien ratkaisujen käytöstä. PoC-vaiheessa tehdään kokonaisen tuotteen sijaan kevyempi projekti, jossa demotaan tuotteen toimivuutta ja käytettävyyttä.

Tarvitsetko apua tai teknistä tukea tuotesuunnitteluusi? Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää elektroniikkasuunnittelupalveluistamme! Me autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut!

Katso myös referenssejämme.

Ota yhteyttä

Antti Pruikkonen
antti.pruikkonen@pehutec.com
+358 50 486 9643