Jarmo Tolvanen – Suunnittelija

JarmoTolvanen taustakuva

Mitä teet työksesi?
Olen ollut mukana useammassa asiakasprojektissa. Esimerkiksi tekemässä RF suorituskykymittauksia, kehittämässä asiakkaan testausympäristöä ja viimeisimmässä projektissa teen monipuolisesti ohjelmistotestausta asiakkaan erilaisille tuotteille.

Kauanko olet ollut PehuTecillä töissä?
Aloitin kesäkuussa 2018.

Mikä on parasta työssäsi?
Pääsen hyödyntämään niitä tietoja ja taitoja, joita on kertynyt yli 20-vuotisen testaus-ylläpitouran aikana. Tehtävät ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia, ja omia toiveita otetaan hienosti huomioon projekteja suunniteltaessa. Lisäksi sosiaalisena henkilönä nautin uusiin asiakaskontakteihin tutustumisesta.

Millainen työnantaja PehuTec on?
PehuTec on reilu ja avoin. Asioita kehitetään jatkuvasti, niin sisäisiä kuin ulkoisia. Innovatiivisuutta tuetaan ja siihen kannustetaan. Muutama idea on itsellänikin muhimassa ja aika näyttää mitä niistä sitten tulevaisuudessa kehkeytyy. Eikä vähäisimpänä, firma maksaa hyvää korvausta sen käyttöön annetusta työpanoksesta.

Millaisia työkavereita PehuTecillä on?
Kovin pitkään en ehtinyt omalla toimistolla olemaan, kun jo pääsin asiakasprojektiin. Ne joihin ehdin tutustua, ovat olleet oikein mukavia ja avuliaita. Apua on saanut kysymällä ja ketä vaan on voinut tarvittaessa ”tarttua hihasta”.

PehuTecin vahvuus?
Sanoisin, että se rento ote tekemiseen sekä vankka ja monipuolinen tekninen osaaminen henkilöstöllä. Todellisia ammattilaisia, joiden kanssa on helppo tehdä yhteistyötä.

Miten vietät vapaa-aikaasi?
Tykkään opiskella vieraita kieliä. Lisäksi harrastan vapaaehtoistoimintaa. Aiheet liittyvät niihin asioihin, joissa tunnen olevani parhaimmillani ja joissa minulla on mielestäni eniten annettavaa, eli vapaaehtoinen maanpuolustus sekä Mieskaveri-toiminta ja Isältä-isälle -tukitoiminta. Viimeisimpänä olen aloittanut oululaisen Kärppä-Daamit naisjääkiekkojoukkueen huoltajana kaudelle 2018-2019.

Pääset Jarmon LinkedIn profiiliin TÄSTÄ.

Mikäli haluat Jarmon työkaveriksi PehuTecille, lue lisää avoimista paikoista ja lähetä hakemuksesi TÄÄLTÄ!