Satu Farin – Markkinointijohtaja

SatuFarin taustakuva9

Mitä teet työksesi?
Tulin PehuTecille ohjelmistosuunnittelijaksi, mutta nykyisin toimin markkinointijohtajana. Vastaan markkinointistrategiasta ja aikalailla kaikesta strategian mukaisesta käytännön työstä eli teen muun muassa yrityksen digitaaliset ja printatut materiaalit myyntiä/rekrytointeja/tapahtumia varten. Lisäksi vastaan nettisivuista, somekanavista ja sisällöntuotannosta. Koordinoin myös yhteistyötä Verkkoaseman suuntaan, jonka kanssa olemme toteuttaneet nettisivu uudistuksen sekä olemme parhaillaan rakentamassa markkinoinnin automaatiota sinne. Lisäksi teen myyntiä.

Kauanko olet ollut PehuTecillä töissä?
Syksystä 2012 lähtien.

Mikä on parasta työssäsi?
Nykyinen työ! Olen saanut ruveta rakentamaan markkinointia lähes nollasta ja on mahtavaa nähdä kuinka homma alkaa rakentua pala palalta.

Millainen työnantaja PehuTec on?
Työntekijäystävällinen ja joustava. Tein itse useamman vuoden lyhennettyä työviikkoa omasta tahdostani. Olin silloin asiakasprojektissa, joten toki se oli sovittava myös asiakkaan kanssa. PehuTec tukee työntekijöiden erilaisia elämäntilanteita tosi hyvin.

Millaisia työkavereita PehuTecillä on?
Aivan loistavia. Jutut ja huumori kyllä lentää kahvihuoneessa.

PehuTecin vahvuus?
Meillä on tämän kokoiseksi yritykseksi tosi monipuolinen ja vahva osaaminen sekä ohjelmisto-, elektroniikka- että mekaniikkasuunnittelusta. Pystytään tekemään monipuolisesti erilaisia projekteja alusta loppuun.

Miten vietät vapaa-aikaasi?
Harrastan monipuolisesti liikuntaa, mm. kuntosalilla käyntiä, kahvakuulailua, maastopyöräilyä ja lenkkeilyä. Mulla on kaksi lasta, joiden kanssa tulee myös puuhailtua monenlaista sekä kuskattua heitä liikuntaharrastuksiin pitkin Oulua. Lisäksi liikutan ihmisiä joko yksilöinä tai ryhmässä sillä teen sivutoimisesti personal trainerin hommia.

 

Pääset Sadun LinkedIn profiiliin TÄSTÄ.

Mikäli haluat Sadun työkaveriksi PehuTecille, lue lisää avoimista paikoista ja lähetä hakemuksesi TÄÄLTÄ!