IoT-ratkaisut yhdistävät esineet Internet-palveluihin

IoT-ratkaisut

Meidän käsiimme voit antaa koko IoT-järjestelmän suunnittelemisen ja toteuttamisen tai osan siitä. Meiltä löytyy osaamista antureiden suunnitteluun, tiedonsiirtotekniikoiden valitsemiseen/toteuttamiseen sekä pilvipalvelun rakentamiseen (asiakkaan oma tai PehuCloud). IoT-järjestelmän ohjaus ja data analytiikka voidaan toteuttaa mobiilisovelluksella (Android/iOS), web-selaimella tai molemmilla.

Räätälöidyt IoT-ratkaisut

Autamme löytämään optimiratkaisut järjestelmän rakentamiseen, ottaen huomioon esimerkiksi kaistanleveyden, tehonkulutuksen sekä kustannukset. IoT-järjestelmässä käytetty anturi voi olla kaupallinen tai PehuTecin suunnittelema ratkaisu asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Pitääkö anturin olla erityisen halpa, jos se jää käytön jälkeen sille tielleen? Rajoittaako radiostandardi datamäärää? Tarvitseeko anturilla prosessoida dataa? Kommunikoiko anturi suoraan pilveen vai tarvitaanko reitittimiä? Miten tietoturva varmistetaan? Miten kerätty data analysoidaan? Tuoko tekoäly lisäarvoa?

Yleisiä sovelluksia ovat mm. ennakoiva huolto käyttökatkosten ehkäisemiseksi, paikannustieto ja kiinteistöautomaatio. Esimerkiksi voidaan ottaa ilmanvaihto: sisäilman laadun mittauksilla voidaan minimoida konttorin ilmanvaihdon kustannukset viikonloppuna ja maksimoida työntekijöiden tuottavuutta työaikana.

Tarvitsetko apua tai teknistä tukea tuotesuunnitteluusi? Ota yhteyttä kokeneisiin suunnittelun ammattilaisiimme ja kysy meiltä lisää! Me autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut!

Lue esimerkkejä ratkaisuistamme referenssit-sivulta!

Likelle

Likelle takaa turvallisen kylmäketjun lääkkeille

– Idea tuotteesta syntyi, kun reumalääkärinä työskentelvä veljeni huomasi, että biologisia lääkkeitä menee hukkaan huomattavia määriä. Niissä on proteiinia, jonka rakenne hajoaa väärässä lämpötilassa. Sama ongelma toistuu insuliinin kanssa. Väärin säilytetty lääke on käyttökelvoton, kertoo IoT Instrumentsin toimitusjohtaja Harri Puolitaival.

Tutustu tuotteeseen lisää!
Jussi Vepsäläinen

Ota yhteyttä

Jussi Vepsäläinen
SW Specialist, SW Team Lead
+358 40 543 2528
jussi.vepsalainen@pehutec.com