Tutustu langattomiin ratkaisuihin tuotekehityssuunnittelussa

Langattomat ratkaisut

PehuTecin tiimillä on laaja ja vahva kokemus langattomista tiedonsiirtoteknologioista, niin teknologioiden kehityksestä kuin käytöstä.

Meillä on erityisosaamista ja käytännön kokemusta matkapuhelintuotekehityksestä osana Suomen vahvaa radiojärjestelmien ekosysteemiä. Kokemus rakentuu suunnittelutoimintaan aikaisemmissa Nokian kehityshankkeissa alkaen GSM-järjestelmästä, sisältäen 3G/WCDMA- ja 4G/LTE-järjestelmien määrittelyä, suunnittelua ja testausta.

Tällä hetkellä kehitystoiminta kohdistuu matkapuhelinten osien jatkokehitystyöhön ja NB-IoT-piirisarjan kehitykseen usean yrityksen kanssa. Langattoman tiedonsiirron osaamistamme on hyödynnetty myös mm. sub-GHz verkon proprietary mesh-protokollan määrittelyssä ja toteutuksessa kiinteistöautomaatio järjestelmässä.

Langattomien ratkaisujen kehityshankkeet

PehuTec on aktiivinen toimija Suomen vahvassa langattomien teknologioiden yritysverkostossa. Osallistumme jatkuvasti tämän teknologia-alueen tutkimus- ja kehityshankkeisin Oulun yliopiston ja ammattikorkeakoulun, Centrian, VTT:n ja muiden paikallisten yritysten kanssa Oulussa.

PehuTecilla on pitkäaikainen yhteistyö alan erilaisten akkreditoitujen testilaboratorioiden kanssa. Olemme olleet myös aktiivinen toimija 5G-testiverkon rakentamisessa. Yritysverkoston avulla olemme valmiita hyödyntämään alueen muiden toimijoiden kehityskapasiteettia ja -osaamista asiakkaidemme hyväksi.

Tarvitsetko apua tai teknistä tukea tuotesuunnitteluusi? Ota yhteyttä kokeneisiin suunnittelun ammattilaisiimme ja kysy meiltä lisää! Me autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut!

Esimerkkejä käyttämistämme tiedonsiirtotekniikoista:

  • Puhelinverkot ja päätelaitteet (5G, NB-IoT, LTE ja vanhempia)
  • WiFi ja Bluetooth
  • NFC
  • LoRa
  • Zigbee
  • Star & Mesh verkkotopologiat
  • Alle GHz taajuuksilla toimivat teknologiat ja HF
  •  

Tutustu asiakastarinoihimme!

Tarvitsetko apua tai teknistä tukea tuotesuunnitteluusi? PehuTecillä työskentelee noin 45 it-alan ammattilaista, joiden erityisosaamisen kautta pystymme auttamaan asiakkaitamme erilaisissa tuotekehityshaasteissa.

Voimme tuoda projektitiimeihin näkemystä, erityisosaamista ja käytännön kokemusta. Meidän käsissämme ideoista syntyy menestyneitä tuotteita!

Tutustu asiakastarinoihin!
Jussi Vepsäläinen

Ota yhteyttä

Jussi Vepsäläinen
SW Specialist, SW Team Lead
+358 40 543 2528
jussi.vepsalainen@pehutec.com