Mekaniikkasuunnittelun asiantunteva tuotekehityskumppani

Mekaniikkasuunnittelu

Mekaniikkainsinöörimme ovat kokeneita mekaniikkasuunnittelun ammattilaisia. Toimitamme niin pieniä mallinnusprojekteja kuin isompien kokonaisuuksien ja tuoteperheiden suunnittelua. Määrittelemme mekaanisen rakenteen aina yhteistyössä asiakkaan, elektroniikkasuunnittelun sekä muotoilun kanssa. Arvioimme tuotteen vaatimusten mukaisesti vaihtoehtoisia valmistusmenetelmiä sekä materiaaleja, tuote- ja valmistuskustannukset huomioon ottaen.

Mekaniikkasuunnittelua konseptoinnista tuotantoon siirtoon asti

Teemme mekaniikkasuunnittelua konseptoinnista tuotantoon siirtoon asti, ylläpitoa unohtamatta. Suunnittelun aikana syntyvät 3D-mallit sekä 2D-piirustukset, tarvittaessa luomme tuotemekaniikan teknisen spesifikaation sekä tuotannon laatua tukevan dokumentaation. Käytössämme on Solidworks-ohjelmisto, mutta asiakkaan omien ohjelmistojen käyttö on myös mahdollista. Vahvuuksiamme mekaniikkasuunnittelussa ovat ruiskuvaletut muovituotteet, ohutlevytuotteet sekä koneistettavien osien suunnittelu.

PoC (Proof-of-Concept) mekaniikkasuunnittelussa

Teemme tarvittaessa nopeita proof-of-concept kokeiluja, hyödyntäen pikavalmistusmenetelmin tehtyjä prototyyppejä tai valmiita koteloratkaisuja. Näin voidaan varmistua jo projektin varhaisessa vaiheessa ratkaisujen sopivuudesta lopputuotteeseen.

Tarvitsetko apua tai teknistä tukea tuotesuunnitteluusi? Ota yhteyttä kokeneisiin mekaniikkasuunnittelun ammattilaisiimme ja kysy meiltä lisää! Me autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut!

QuietOn | Pehutec

QuietOn – Vastamelukuuloke auttaa hetkeen pysähtymisessä

Kaikki alkoi kiireiseltä ja meluiselta lentokentältä. QuietOnin perustaja Janne Kyllösellä oli pitkä lentomatka takana. Matkan jälkeen hän meni sattumalta lentokentällä sijaitsevaan elektroniikkakauppaan ja testasi aktiiviseen vastameluun perustuvia korvatulppia. Tulppien testaaminen synnytti välittömästi voimakkaan reaktion: melun ja työmatkan aiheuttama korkea stressitaso lähti välittömästi laskuun ja samanaikaisesti idea korvatulpan jalostamisesta vastamelukuulokkeeksi syntyi.

QuietOn lähestyi PehuTeciä, jonka asiantuntijuus tuotekehityksessä oli heille jo entuudestaan tuttua. PehuTec toi projektitiimiin näkemystä tuotteen konseptoinnista ja tarvittavaa erikoisosaamista mekaniikkasuunnittelusta, elektroniikkasuunnittelusta sekä tuotannollisuuden parantamisesta.

Tutustu tarinaan!

Ota yhteyttä

Marko Puharinen
marko.puharinen@pehutec.com
+358 44 3499 229