Mekaniikkasuunnittelun tuotekehityskumppani PehuTec

Mekaniikkasuunnittelu

 

Mekaniikkainsinöörimme ovat kokeneita suunnittelun ammattilaisia. Toimitamme niin pieniä mallinnusprojekteja kuin isompien kokonaisuuksien ja tuoteperheiden suunnittelua. Määrittelemme mekaanisen rakenteen aina yhteistyössä asiakkaan, elektroniikkasuunnittelun sekä muotoilun kanssa. Arvioimme tuotteen vaatimusten mukaisesti vaihtoehtoisia valmistusmenetelmiä sekä materiaaleja, tuote- ja valmistuskustannukset huomioon ottaen.

Teemme mekaniikkasuunnittelua konseptoinnista tuotantoon siirtoon asti, ylläpitoa unohtamatta. Suunnittelun aikana syntyvät 3D mallit sekä 2D piirustukset, tarvittaessa luomme tuotemekaniikan teknisen spesifikaation sekä tuotannon laatua tukevan dokumentaation. Käytössämme on Solidworks-ohjelmisto, mutta asiakkaan omien ohjelmistojen käyttö on myös mahdollista. Vahvuuksiamme mekaniikkasuunnittelussa ovat ruiskuvaletut muovituotteet, ohutlevytuotteet sekä koneistettavien osien suunnittelu.

PoC (Proof-of-Concept)

Teemme tarvittaessa nopeita proof-of-concept kokeiluja, hyödyntäen pikavalmistusmenetelmin tehtyjä prototyyppejä tai valmiita koteloratkaisuja. Näin voidaan varmistua jo projektin varhaisessa vaiheessa ratkaisujen sopivuudesta lopputuotteeseen.

Ota yhteyttä

Marko Puharinen
marko.puharinen@pehutec.com
+358 44 3499 229