PehuTec on teknologiariippumaton ohjelmistosuunnittelun asiantuntija

Ohjelmistosuunnittelu

Vankan kokemuksemme ansiosta voimme toteuttaa nopeasti ja edullisesti asiakkaidemme tarpeisiin sopivat ratkaisut. Olemme teknologiariippumattomia ohjelmistokehityksen asiantuntijoita ja räätälöimme käyttämämme ohjelmistokehityksen teknologiat asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Toimimme laaja-alaisesti usealla toimialalla, perinteisen teollisuuden digitalisointiratkaisuista terveysteknologian tuotekehityshankkeisiin.

Toteutamme ohjelmistot asiakaskohtaisesti arkkitehtuurisuunnittelusta aina testaukseen asti, ylläpitoa unohtamatta. Tuotevaatimusten lisäksi otamme suunnittelussa aina huomioon ohjelmiston käytettävyyden, tietoturvan sekä ylläpidon.

Tarvitsetko apua tai teknistä tukea? Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää ohjelmistokehityksestä! Me autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut!

Ydinosaamistamme ovat:

Sulautetut järjestelmät – Linux, RTOS, SoC, tietoliikenneprotokollat

Ohjelmistotestaus
– manuaalitestaus, testiautomaatio, tuotannontestaus

Web-sovellukset
– frontend, backend, AI ja bigdata-analyysi

Mobiilisovellukset
– Android, IOS, Hybridi-sovellukset

PC-sovellukset
– mm. lääkelaite, tuotannontestaus

Wiljami – IoT-ratkaisu helpottamaan viljelijöiden arkea

Tuoteidea sai alkunsa, kun muutama viljelijä alkoi kyselemään PehuTecin perustajajäsen Juha Ranta-Nilkulta, että miksi kukaan ei tee laitetta, jonka avulla pystyisi seuraamaan viljankuivausprosessia reaaliaikaisesti etänä. Kysymys jäi itämään Ranta-Nilkun mieleen ja eipä aikaakaan, kun tuotteen ideointi ja tuotekehitys olivat jo käynnissä.

Wiljami mittaa viljan kosteuden ja lämpötilan  reaaliaikaisesti viljankuivurista kuivauksen aikana. Laite lähettää mittausdatan pilvipalveluun, jolloin kuivausprosessin etenemistä voidaan seurata myös etänä joko älylaitteella tai tietokoneella.

Tutustu tarinaan!
Jussi Vepsäläinen

Ota yhteyttä

Jussi Vepsäläinen
jussi.vepsalainen@pehutec.com
+358 40 543 2528