PehuTec Oy

 

PehuTec perustettiin Ylivieskassa vuonna 2010, tällöin yrityksessä aloitti alle 10 hengen ohjelmistokehitystiimi. Yritys laajeni nopeasti Ouluun, jossa sijaitsee yhtiön suurin toimisto nykyään. Tällä hetkellä PehuTec työllistää noin 50 ammattilaista ja kasvaa jatkuvasti. Ohjelmistosuunnittelun lisäksi osaamista on laajennettu elektroniikka- ja mekaniikkasuunnitteluun sekä RF-puoleen, unohtamatta projektinvetäjiämme, jotka pitävät lankoja käsissään sekä PehuTecin omissa tuotekehitysprojekteissa että osassa asiakasprojekteista. Katso Ura-sivulta mitä työntekijämme kertovat työskentelystään PehuTecillä.

”Innovation by Commitment”-iskulause syntyi yrityksen varhaisessa vaiheessa. Se kuvaa yrityksen toimintaperiaatetta ja asenteita hyvin. Menemme innokkaasti ja pelottomasti kohti uutta, laadusta tinkimättä. PehuTec on ollut alusta asti aktiivisesti mukana useissa tutkimusprojekteissa, kuten 5G ja kognitiivisissa radioissa. Olemme myös Oulun 5GTN-kehitysryhmän jäsen.

PehuTecilla on vahva osaaminen erityisesti langattoman tiedonsiirron tekniikoissa. Monilla työntekijöillä on tukiasema- tai matkapuhelintausta. Lääketieteellinen teknologia on toinen mielenkiintoinen alue, jossa olemme  aktiivisesti mukana. PehuTecille on myönnetty ISO 13485 -sertifikaatti, joka on maailman laajimin käytetty terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden laatujärjestelmästandardi. Meillä on myös vahva osaaminen ja kokemus muun muassa teollisuusantureiden kehittämisestä, BLE5:stä ja NarrowBand IoT:sta (NB-IoT).

 

Ota yhteyttä

Pekka Päivärinta
CEO
+358 40 728 7177
pekka.paivarinta@pehutec.com