PehuTec on terveysteknologian sertifioitu tuotekehityskumppani

Terveysteknologia

Autamme asiakkaitamme terveysteknologialaitteiden tuotekehityksessä. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme avulla tuotekehitys hoituu konseptoinnista aina tuotantoon vientiin asti, tuotteen ylläpitoa unohtamatta.

Meillä on kokemusta sekä hyvinvointituotteiden tuotekehityksestä että vaativammista lääkelaitteista, mukaan lukien lääkinnälliset ohjelmistot. PehuTecille on myönnetty ISO 13485 -sertifikaatti, mikä vaaditaan lääkelaitekehitystä tekevältä yritykseltä.

PehuTec on terveysteknologia­laitteiden sertifioitu tuotekehityskumppani

Laaja kokemuksemme tuotekehityksestä sekä ketterät toimintatapamme takaavat tehokkaan tuotekehityksen ilman ylimääräistä työtä. Toimintatapamme ovat läpinäkyviä, jolloin asiakas voi huoletta keskittyä oman liiketoiminnan kehittämiseen meidän hoitaessa tuotekehityksen.

Huolehdimme myös testauksen ja tyyppihyväksynnät, vaatimusten mukaista dokumentaatiota unohtamatta. Meillä on hyvät kontaktit (mm. akkreditoituihin testilaboratorioihin) ja tunnemme alan toimintatavat.  Autamme myös regulaatioiden ja viranomaisvaatimusten kanssa sekä mietimme asiakkaan kanssa yhdessä sallitut markkinointiargumentit.

Tarvitsetko apua tai teknistä tukea tuotesuunnitteluusi? Ota yhteyttä kokeneisiin suunnittelun ammattilaisiimme ja kysy meiltä lisää! Me autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut!

Tutustu lääkinnällisen laitteen suunnittelun pikaoppaaseemme. Oppaassa kerrotaan mitä kaikkea on otettava huomioon terveysteknologialaitteita suunniteltaessa.

Autamme asiakkaitamme terveysteknologialaitteiden tuotekehityksessä

Lataa lääkinnällisen laitteen suunnittelun pikaopas tästä

Oppaassa kerrotaan mitä kaikkea on otettava huomioon terveysteknologialaitteita suunniteltaessa.

Lataa opas

Spektikor – Maailman pienin ja kätevin kannettava sykeilmaisin

Luonnonkatastrofi, terrori-isku, sota, liikenneonnettomuus. Näistä asioista me valitettavasti saamme lukea usein uutisista. Yhteistä näille uutisille on, että olosuhteet ympärillä ovat haastavat ja paikalla on tyypillisesti useita loukkaantuneita henkilöitä. Hoitohenkilökunnalla on usein haastava tehtävä arvioida loukkaantuneiden henkilöiden kriittisyysaste ja hoidontarve järjestys. Spektikorin ensimmäisen innovaation tarkoitus on helpottaa ensihoitajien työskentelyä näissä haastavissa, joukkotapaturma tilanteissa.

Lue lisää

Uudet leikkaussalivalaisimet – Enemmän kuin pelkkä valaistus

Onnistunut valaistus leikkaussalissa vaatii erityisen luminanssin, varjonhallinnan ja lämpötilan tasapainon. Valaisimien tulee antaa tunteja kirkasta valoa kuumentamatta liikaa potilasta tai henkilökuntaa. Oikein suunniteltuna valaisin maksimoi näkyvyyden kirurgisessa paikassa, mutta minimoi kirurgin silmien väsymyksen. Uusimmissa leikkaussalivalaisimissa on huomiotu myös ilmavirtojen ohjaaminen, jolla saadaan pienennettyä mikrobien määrää leikkausalueella ja siten infektioriskiä pienemmäksi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hannu Ylönen
Director, Sales
+358 40 769 0624
hannu.ylonen@pehutec.com